The Chalk

 Hong Kong Jockey Club Happy Valley Racecourse

Designed previously with Stickman Tribe Ltd

About the project

Set within Hong Kong’s Happy Valley racecourse, The Chalk is an exclusive private members restaurant on level 7 with elevated views of the racecourse below.

With less emphasis on the racing, and more on the sheer romance of the sport itself, the ambience is soft and intimate, with a subtle Armani-esque chic.

With an exclusive silver service, guests enjoy an exquisite chefs seven course menu with the opportunity for sneak peeks at the action between courses. They are greeted at a small intimate cocktail bar to enjoy an aperatif before dinner.

Enomatic wine dispensers serve wine by the glass at the perfect temperature.

Guests can choose to sit A La carte along the window, or in semi-circular booths, or within a selection of private and semi-private rooms.

The kitchen is in full view allowing the guests to watch the masters at work for a full evening of entertainment. Rich colours of caramel are complimented with light oak floors,  and dark wood and shagreen panels.