Nadaman

Shangri La, Beijing

Designed previously with Stickman Tribe Ltd

About the project

The journey is as important as the destination, and in Nadaman the journey is an exquisite ensemble of defined spaces.

The sushi bar can be open or discreet with the use of sliding shoji screens, opposite a fine display of illuminated Sake bottles.

A small waiting area is adorned by a signature art of a thousand porcelain butterfly kimono.

Guests are led into the main dining area flanked by 2 semi-private teppanyaki rooms with floating textured walls.

The piece d’resistence of the A La Carte room is a central willow tree made of a thousand chrome chopsticks with long black willows hanging above each table as a luminaire.

Beyond is a VIP dining room overlooking the mall below behind a lattice of wooden screens.

A further 2 PDRs can be combined into one, and a small very discreet VIP Teppanyaki completes the offering. Guests can visit repeatedly and have a different experience with each dinner.